Outspoken Communication - Call:  +31 20 331 5256
 • Image 1
  Image 2
  Image 3
  Image 4
  Image 5
  Image 6
 • Image 1
  Image 2
  Image 3
  Image 4
  Image 5
  Image 6
  Image 7
  Image 8
 • Image 1
  Image 2
  Image 3
  Image 4
  Image 5

Outspoken Consultancy

Het betreden van nieuwe buitenlandse markten is niet eenvoudig. Verdere ontwikkeling en uitbouw van bestaande activiteiten in het buitenland ook niet. Taal en afstand kunnen barrières vormen, en de manier waarop zaken worden gedaan in het buitenland wijkt vaak af van wat u gewend bent.

Outspoken Training

Het feit dat u met uw onderneming naar het buitenland gaat, betekent dat u kansen ziet in andere landen. Het uitrollen van uw activiteiten gaat vaak gepaard met forse investeringen. Het spreekt voor zich dat deze binnen een bepaalde periode moeten worden terugverdiend.

Outspoken Translations

Communicatie is een sleutelwoord bij het implementeren van zakelijke activiteiten in het buitenland. Communicatie wordt niet alleen verbaal en non-verbaal gedaan. Op schrift gebeurt er ook heel veel. Uw boodschap wordt ook in geschreven vorm overgebracht en komt alleen tot zijn recht als deze ook direct door de ontvanger wordt begrepen.

De krachten achter Outspoken Communication

Daarnaast hebben wij een breed netwerk aan professionals en native speakers die wij voor verschillende activiteiten kunnen inzetten.

Waarom Outspoken Communication?

We luisteren, we gesproken over, Wij adviseren en Ontwikkelen
Outspoken Communication heeft jarenlange ervaring in het buitenland en weet waar het mis kan gaan. Tegelijkertijd kunnen wij daardoor ook een perfect werkende aanpak voor uw specifieke situatie samenstellen.
Wij geven om onze klanten
Onze focus en benadering liggen op communicatie en gedrag vanuit het individu of eigen onderneming. Als je weet hoe je zelf zaken aanpakt, ben je in staat gedrag van jezelf en van anderen te benoemen en weet je hoe je positieve ontwikkelingen kunt initiëren.
Outspoken Communication aanbiedingen
Outspoken Communication biedt brede dienstverlening aan op het gebied van consultancy, training en vertalingen voor bedrijven die internationaal zakendoen. Inspelen op behoeften in buitenlandse markten vergt een andere voorbereiding en aanpak, omdat verwachtingspatronen en de mate van beïnvloeding in andere landen significant anders zijn.
Outspoken Communication weet
Outspoken Communication weet hoe de vakgebieden consultancy, training en vertalingen als combinatie efficiënt vertaald dienen te worden naar een gedegen internationaal businessmodel, zodat u zich als ondernemer optimaal kunt voorbereiden en beslagen ten ijs een buitenlandse markt kunt betreden of verder ontwikkelen.

Outspoken Communication VIDEO

Volg ons op